DIRECT NAAR:
Home
Inkomensbelasting
Hardeboom Actueel
Nieuwsoverzicht
Inloggen loondossier
INLOGGEN

Het online loondossier van Hardeboom

Vanaf januari 2012 krijgen klanten en hun werknemers bij Administratiekantoor Hardeboom hun eigen online loondossier.
Elke werknemer kan met zijn eigen inloggegevens zich aanmelden bij zijn eigen loondossier. In dit dossier wordt iedere maand de loonstrook bijgevoegd en aan het einde van het jaar de jaaropgaaf.

Werkgevers kunnen via het loondossier de loonstroken, aangifte loonheffingen en loonjournaalposten inzien en downloaden.

In de toekomst wordt dit loondossier nog verder uitgebreid waarmee werknemers, werkgevers en Administratiekantoor Hardeboom gegevens met elkaar kunnen uitwisselen, zoals verlofaanvragen, declaraties, etc.

 

 

Voorbeeld van online loondossier Hardeboom

 

 

 

 

 

 

 

Afbeeling 1 - Voorbeeld van loondossier werknemer

 

 

Voorbeeld van online loondossier Hardeboom voor werkgever

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeeling 2 - Voorbeeld van loondossier werkgever

 


Administratiekantoor Hardeboom in Amersfoort is een all-round kantoor voor boekhouding, administratie, belastingaangifte (zoals inkomstenbelasting en omzetbelasting), belastingadvies, jaarrekening, salarisadministratie, bedrijfsadvies en archiefopslag. Wij zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en zijn een Erkend Leerbdrijf. Onze klanten komen voornamelijk uit de regio's Amersfoort, Soest, Leusden en Nijkerk.Wij zijn er voor zowel ondernemers als particulieren. Ook startende ondernemers zijn welkom bij ons.

Terug naar het actuele overzicht
Nieuws
Sponsoring
Vestigingen
Vacatures
Over Hardeboom