DIRECT NAAR:
Home
Inkomensbelasting
Hardeboom Actueel
Nieuwsoverzicht
Inloggen loondossier
INLOGGEN

Belastingdienst stopt in 2012 met versturen mededelingen Loonheffingen

Aangifte Loonheffingen via Administratiekantoor Hardeboom SalarisadministratieVervallen van 'Mededeling loonheffingen aangifte doen en betalen'

De belastingdienst verstuurt in de loop van deze week navolgende brief:
"Aan het eind van elk aangiftetijdvak krijgt u van ons een Mededeling loonheffingen aangifte doen en betalen. Hierin staan de uiterste aangiftedatum en de uiterste betaaldatum. Bij deze mededeling krijgt u ook een acceptgiro met het betalingskenmerk. Per 1 januari 2012 krijgt u de Mededeling loonheffingen aangifte doen en betalen en de acceptgiro niet meer. De jaarlijkse Aangiftebrief loonheffingen blijft bestaan."

 

Wat betekent dat voor u?

In november krijgt u van de Belastingdienst de Aangiftebrief loonheffingen voor 2012. Hierin staan de aangiftetijdvakken waarover u in 2012 aangifte loonheffingen moet doen, en de bijbehorende uiterste aangifte- en betaaldatums plus betalingskenmerken. Wij adviseren u de aangiftebrief zorgvuldig te bewaren en de datums in uw agenda over te nemen, omdat u deze datums niet meer elk aangiftetijdvak krijgt toegestuurd.

 

Altijd juiste betalingskenmerk vermelden

Gebruikt u nu de acceptgiro? Dan moet u vanaf 2012 het betalingskenmerk gebruiken, dat in het PDF document Aangifte Loonheffingen staat, welke u elke maand van ons ontvangt.
Let er hierbij op dat ieder aangiftetijdvak een eigen betalingskenmerk heeft. 

 

Bent u het betalingskenmerk kwijt?

Dan kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij kunnen u het juiste betalingsklenmerk verstrekken.

 

Bron & foto: Hardeboom  | 

 

Terug naar nieuws overzicht
Nieuws
Sponsoring
Vestigingen
Vacatures
Over Hardeboom