DIRECT NAAR:
Home
Inkomensbelasting
Hardeboom Actueel
Nieuwsoverzicht
Inloggen loondossier
INLOGGEN

BTW 2011 terugvragen in EU-landen kan tot 1-10-2012

Wanneer u binnen de EU als ondernemer kosten heeft gemaakt kunt u hiervan de omzetbelasting terugvragen. Dit terugvragen over 2011 kan nog tot 30 september 2012.

Het gaat hierbij om zakelijke aanschaffingen in het buitenland, maar ook bijvoorbeeld om de benzinebonnen tijdens de vakantie bij  een zakelijke auto. Het drempelbedrag voor 2011 is € 50,- aan te vorderen omzetbelasting

 

Snel handelen

Indien u nog btw heeft terug te vorderen over 2011 in een EU-land moet u snel zijn. Het aanvragen van de benodigde inloggegevens bij de Belastingdienst duurt ongeveer 3 weken.

 

Hulp

Ons kantoor kan u van dienst zijn bij het aanvragen van de benodigde inloggegevens en het terugvorderen van de btw in een ander EU-land.

 

Bron: Hardeboom  | 

 

Administratiekantoor Hardeboom in Amersfoort is een all-round kantoor voor boekhouding, administratie, belastingaangifte (zoals inkomstenbelasting en omzetbelasting), belastingadvies, jaarrekening, salarisadministratie, bedrijfsadvies en archiefopslag. Wij zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en zijn een Erkend Leerbdrijf. Onze klanten komen voornamelijk uit de regio's Amersfoort, Soest, Leusden en Nijkerk.

 

Terug naar nieuws overzicht
Nieuws
Sponsoring
Vestigingen
Vacatures
Over Hardeboom