DIRECT NAAR:
Home
Inkomensbelasting
Hardeboom Actueel
Nieuwsoverzicht
Inloggen loondossier
INLOGGEN

Belastingdienst informeert stichtingen en verenigingen

Belastingdienst informeert stichtingen en verenigingenDe Belastingdienst heeft speciaal voor stichtingen en verenigingen informatie gebundeld op haar website onder 'Stichtingen en verenigingen', ter vervanging van de internetsite stivers.nl.

 

'Stichtingen en verenigingen' informeert bestuurders van een stichting of vereniging om informatie te vinden over de verschillende belastingen bijvoorbeeld btw, loonheffingen en vennootschapsbelasting waar Stichtingen en verenigingen mee te maken kunnen krijgen. www.stivers.nl is inmiddels niet meer te benaderen.

 

Naar: Stichtingen en verenigingen

 

Bron: Belastingdienst

 


Administratiekantoor Hardeboom in Amersfoort is een all-round kantoor voor boekhouding, administratie, belastingaangifte (zoals inkomstenbelasting en omzetbelasting), belastingadvies, jaarrekening, salarisadministratie, bedrijfsadvies en archiefopslag. Wij zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en wij zijn AFAS Expert en een Erkend Leerbdrijf. Onze klanten komen voornamelijk uit de regio's Amersfoort, Soest, Leusden en Nijkerk.

Terug naar nieuws overzicht
Nieuws
Sponsoring
Vestigingen
Vacatures
Over Hardeboom