DIRECT NAAR:
Home
Inkomensbelasting
Hardeboom Actueel
Nieuwsoverzicht
Inloggen loondossier
INLOGGEN

Aantal belastingteruggaven en toeslagen later uitbetaald

Door een fout betaalt de Belastingdienst de belastingteruggaaf of toeslag van 11.000 burgers later uit. In dat geval heeft de Belastingdienst u ten onrechte een brief gestuurd waarin ze u vragen om uw rekeningnummer aan hun door te geven. U hoeft dan niet te reageren op deze brief.

 

De Belastingdienst betaalt uw belastingteruggaaf of toeslag alsnog uiterlijk begin volgende week aan u uit. Heeft u dan uw teruggaaf of toeslag nog niet ontvangen? Reageer dan wel op de brief en geef uw rekeningnummer door. De Belastingdienst biedt zijn excuses aan voor het ongemak.

 

Bron: Belatingdienst

 

Administratiekantoor Hardeboom in Amersfoort is een all-round kantoor voor boekhouding, administratie, belastingaangifte (zoals inkomstenbelasting en omzetbelasting), belastingadvies, jaarrekening, salarisadministratie, bedrijfsadvies en archiefopslag. Wij zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en wij zijn AFAS Expert en een Erkend Leerbdrijf. Onze klanten komen voornamelijk uit de regio's Amersfoort, Soest, Leusden en Nijkerk.Terug naar nieuws overzicht
Nieuws
Sponsoring
Vestigingen
Vacatures
Over Hardeboom