Fiscaal

Administratiekantoor Hardeboom is uw fiscale partner. Wij zijn lid van het Register Belastingadviseurs en mogen daarom de beschermde titel belastingconsulent voeren. Dit lidmaatschap verplicht ons jaarlijks permanente educatie te volgen, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste fiscale wijzigingen.

Bij ons bent u verzekerd van een gedegen fiscale kennis.

 Wij kunnen u van dienst zijn met onder andere de volgende fiscale zaken:

  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Schenkings- en successierecht
  • Dividendbelasting
  • ..... en meer

 

Fiscaal advies

Naast het periodiek verzorgen van de hierboven genoemde aangiften kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn met fiscale advisering. Hierin nemen wij een pro-actieve houding aan. Indien wij een fiscale actualiteit signaleren die op uw onderneming van toepassing zou kunnen zijn berichten wij u hier over.

Tevens zullen wij tijdens het verrichten van onze administratieve diensten en het opstellen van de jaarrekening ook het fiscale aspect altijd in de gaten houden.

Bij Administratiekantoor Hardeboom kunt u terecht voor al uw fiscale vragen. Indien wij zelf een vraag niet volledig kunnen beantwoorden schakelen wij het fiscalistenkantoor in, waarmee wij nauw samenwerken. Ook leggen wij regelmatig een dossier bij hun neer ter controle van onze eigen werkzaamheden.

 

Register Belastingadviseurs

In september 2010 zijn wij toegelaten als lid van Register Belastingadviseurs en mogen wij ons belastingconsulent noemen. Sinds 2008 was Administratiekantoor Hardeboom al aspirant-lid van Register Belastingadviseurs.

Voor u als klant van Administratiekantoor Hardeboom bent u mede dankzij ons lidmaatschap verzekerd van de meest recente kennis op fiscaal gebied binnen ons kantoor.
Om de titel belastingconsulent te mogen voeren dienen de gediplomeerde medewerkers van ons kantoor minimaal 40 PE-punten te behalen. Deze punten worden toegekend na het bijwonen van diverse studiebijeenkomst per jaar.

Meer informatie over Register Belastingadviseurs vindt u op www.rb.nl


Marbel Advies, Fiscalisten en Financieel planners

Sinds 2008 werkt Administratiekantoor Hardeboom intensief samen met Marbel Advies, Fiscalisten en Financieel Planners (voorheen Van Vugt en Van Hulten Belastingadviseurs) te Vugt.
Deze organisatie ondersteunt kantoren zoals Hardeboom bij complexe fiscale adviezen en financiele Planning. Zo kunnen wij als kleiner kantoor u toch de fiscale kennis aanbieden van een groot accountantskantoor.

Meer informatie over Marbel Advies, Fiscalisten en Financieel Planners vindt u op www.marbeladvies.nl

 

CategoryImage
DIRECT NAAR:
Home
Inkomensbelasting
Hardeboom Actueel
Nieuwsoverzicht
Inloggen loondossier
INLOGGEN